sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ratsastelua ;)

Aamulla lähdin taas siinä 9 aikaan siivoomaan karsinat ja kannoin vedet. Sitten menin aamupalalle ja syötiin munakasta, Nam :P
Milla & Heta tulivat sitten kello 10 tunnille minun kanssa. Milla meni siis Cinalla, Heta Bessillä ja mä Nadjalla. Aluks käytiin alkuverkat tiellä ja sitten tultiin kentälle hyppäämään. Mentiin eka semmosta 20-30cm rataa ku cina menee kisoissa sitä korkeutta :D.
Sitte nbostettiin ne johonki 40-50 jota sitten minä ja Heta hypättiin. Sitten vielä kerran nostettiin johonki reilu 80cm ja menin sitä pari kertaa. Ei siis hypätty ku vaan pari rataa. Sitten mentiin kouluratoja läpi pari kertaa kaikki. Sitten taas loppuverkat tiellä :).
Tunnin jälkeen lähdettiin maastoon Keksillä ja Äiti Wallulla. Mentiin joku reilu 1h reipas maasto.Meni hyvin :D. Poni oli täynnä virtaa ja sillä ainaki oli kivaa ;).
Sieltä sitten sisälle syömään ja vaihtamaan vaatteet ja suunta Kassun luokse, jossa Suusa piti meille tunnin.
Tunti meni tosi hyvin + ottaen huomioon myös sen ettei olla oltu tunneilla pitkään aikaan, ku Kassu on ollu toipumislomalla. Tehtiin aika paljon siirtymisiä laukka-käynti, ravi-käynti ja laukka - käynti. Sitten 1 laukanvaihto käynnin kautta ja tietty alku- ja loppuravit + käynnit :).


Illalla sitten vielä käytiin joku 1h:n lenkillä äidin kanssa. Äiti otti Paronin ja Proffan mukaan ja mä otin Nessan ja Felixin. Oli varmaan hulvaton näky xd.
Nyt on kyllä jalat kipeenä ku on ratsastanu ja lenkkeilly reilu 4h :D.

-Julia


2 kommenttia:

  1. Mikä on vaikein kisaamasi kouluohjelma? Entä korkein hyppäämäsi este ja millä hevosella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä korkein kisaamani kouluohjelma on HeB, mutta katotaan nyt mitä tuleman pitää ;) Ja korkein hyppäämäni este on ehkä Keksillä, joku metrinen :)

      Poista