lauantai 27. huhtikuuta 2013

Elokuvissa+Videokooste ;)

Tänään siis aamulla noin 9 aikaan lähdin tallille siivoamaan karsinat ja kantamaan vedet. Sitten hain Nadjan, laitoin kamat ja hyppäsin kyytiin. Menin eka tiellä alkuverkan n. 15min ja sitten tulin kentälle, johon äiti oli laittanu puomeja ja yhen esteen, ku Milja tuli Cinan kanssa tunnille harjoittelemaan puomeja.  Ajattelin sitten hypätä pari hyppyä, ku kerran esteet oli kentälle laitettu. Menin ekaks niitä puomeja, sitten tulin ristikkoa. Sitten ristikkoa nostettiin johonki 50cm pystyksi. Sitten sitä nostettiin vielä jokski 70-80cm ja sitte vaan keventelin pois :). Poni ei tänään rynninyt juuri yhtään ennen esteitä ja oli muutenkin tosi hyvä :).
Sitten lähettiin Keksi & Minä, Äiti & Wallu ja Ami & Kamu maastoon. Käytiin joku 40min aika reipas maasto. Meni hyvin :).
Sit lähettiin Jumboon, tai pikemminkin flamingon elokuvateatteriin kattomaan elokuva Oblivion. Se oli tosi hyvä leffa! Ainaki mä tykkäsin siitä kovasti :)). Elokuviin tuli myös mukaan meidän pikkuserkku, Janita. Äiti ja Janitan äiti kävi sillä aikaa jossain syömässä :).


Elokuvan jälkeen lähdettiin kiertelemaan kenkäkauppoja. Löysin itsellenikin tosi kivat tohvelit ja otettiin ne sitten mukaan ;)
Illalla lähettiin vielä ratsastelemaan Kassulla, Suusan tunti siirtyikin huomiselle, joten mentiin vaan ratsastelemaan. Oli niin hyvä sää, että päätin jäädä kentälle ratsimaan :).
Sitten äiti vähän kuvailikin meitä ja laitan tohon alas videokoosteen ;)

-Julia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti