sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hieno, Hienompi, Hienoin !

Ärsyttää ku ei ollu kuvaajaa, ku poni meni tänään niin hienosti !
Kerron eka mun alkupäivästä:
Lähettiin aamupäivällä isomummon 89 vuotissynttäreille ja Vanttuki tuli mukaan :D. Käytiin taluttelemassa sitä siinä vuosaaren keskustassa ja oli niin terhakkaana, ku ei oo varmaa koskaa ollu nii vilkkaassa paikassa :D Oli niin hieno sää, et kadut oikee tulvi ihmisiä ja koiria.
Sitten ku tultiin sieltä mahat kylläisenä, lähettiin Kassulle. Kassulla menin 4 kierrosta ravia molempiin suuntiin, 4 pitkää sivua laukkaa molempiin suuntiin ja siten väistäjä ja avoja käynnissä. Poni oli tänään ku nallekarhu, eikä säpsiny yhtään :D.
Sieltä sitten lähettiin kotiin, syötiin välipalaa a lähettiin Minä & Nadja ja Äiti & Wallu maastoon. Sit mentii yhellä pitkällä suoralla edestakas harjoitusravia ja laukkaa ja yms. ja poni oli niin ihana ! Eka tietty keventelin, sit vaa istuin harjoitusraviin ja katoin et mitä tästäkin tulee ja siis yhen päänheilutuksen se teki siinä ihan alussa ja sen jälkeen ei mitään, siis poni oli ihan pää kauniissa peräänannossa, eikä heilutellu päätään yhtään! Sit olin silleee et wow, ja kokeilin piruuttani laukatakki ja seki  meni toosi hyvin. Se siis vaan pysy siinä peräänannossa laukassakin... Oon vieläkin niin ällistyny, et miten sillä oli tänään niin hyvä päivä :D
Huomenna meen Nadjalla koulutunnille ja tiistaina rennommin, ku ke, mennään hyppäämään riitin kentälle ja anu tulee pitää meille ja Lauralle & Bessille estetuntia. Lauran iskä kuskaa meijät sinne ja otetaan ekaa kertaa tänä vuonna meijän traikku :D.  Toivotaan et huomennaki on yhtä hyvä päivä Nadjalla, ku saan toivottavasti äitin kuvaamaan :DD Huomenna tulee muuten myös naapurin pikkutyttö ennen varsinaista tuntia ja sit meen taas sillä sen shettiksellä lopuks ;)
Huomenna siis taas kirjoittelen,

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti